Aukciono ID: 25381

Deja, bet šis aukcionas jau yra pasibaigęs

Turime ir daugiau naudotų automobilių Volvo S40

Volvo S40

S40 1 generation Sedan

Aukcionas pasibaigė: 2022-12-20 19:04
Buvimo miestas:
Lietuva, Panevėžys
Automobilio būklė:
Kiti smulkūs defektai
Metai:
1998-7
Tech. apžiūra iki:
2024-10-04
Variklio galia:
103 kw
Variklio tūris:
1948 cm³
Rida:
210000 km
Kuro tipas:
Benzinas
Pavarų dėžė:
Automatinė
Kėbulas:
Sedan
Spalva:
Pilka
Varomi ratai:
Priekiniai
VIN kodas:
YV1VS... Rodyti
SDK kodas:
ATHTPFFK
Kilmės šalis:
Italy
Registracijos šalis:
Lietuva
Ar yra katalizatorius:
Nėra
carVertical
Tikrinti automobilio istoriją

Aukcionas pasibaigė

Aukciono statistika (2 statymų)

2022-12-20 09:39:12
2022-12-13 18:00:58

Ypatumai / Komplektacija

Salonas

Elektronika

Apsauga

Audio/video įranga

Tiuningas (patobulinimai)

Eksterjeras

Kiti ypatumai

Saugumas

Mikroautobusų ypatumai


Bendras transporto priemonės aprašymas

Parduodamas daug džiaugsmo sukėlęs automobilis, kuriam nebėra laiko. Buvo pirktas iaugęs į žemę, apsamanojęs ir pan. Pirktas del to, nes buvo daromas projektas su tikslu, kad automobilis dalyvaus parodose. Asmeniškai automobilį turiu 5-tus metus. Per tuos metus nebuvo nei nereikalingu išlaidu nei remonto apart kad prieš techninę apžiūra guoliai visi keitėsi ir tvarkyta stabdžiu sistema bei kuro bakas ir siurblys nes jau buvo siuksliu jame ir pradejo leisti Techninė apžiūra praeita šiu metu spalio menesi. Praėjo savo eiga iš antro karto, nes tikrintojui pirma karta užkliuvo lipdukai ant kėbubo ir langu kurie pagal jį blaško kitu vairuotoju dėmesį. Išmetimas perdarytas, skamba labai gražiai, technikiniui netrugdė, garso reikalavimus atitinka. Katalizatoriaus jau nebuvo kai pirkau, bet automobiliams iki 2000 metu gali ir nebuti atliekant techninę apžiūra. Yra crackle tune padarytas ir suprogramuota dėžė, kad veiktu labai panašiai kaip dsg. Kai dėžė keičia pavaras garsas tikrai labai gražus ir tikrai negalvoja paspaudus gaza. Atsarginis ratas, gesintuvas, liemenė, keltuvas, 2 vaistineles, volvo papkė, trikampis ir pan.liks. Yra du rakteliai su dviem pulteliais. Naujos 2021 metu padangos su dideliu protektoriumi tad del sukibimo nereikės sukti galvos.Pravesti laidai žemadažniui. Akumuliatorius su dokumetais. Ant dokumentu benzinas/dujos bet dujos išimtos, dokumentai apie ju išėmima taip pat yra kad registruojantis ar einant technikinę nebūtu problemu. Draudimas galioja iki 2023-01-08 paliksiu. Realiai investiciju nereikalaujantis automobilis, nusipirkus problemu nebus apart to kad reikes pasikeisti termostata. Taršos mokestis registruojantis berods 84€. Yra S-sport ir W-winter rezimai bei L-1 begis, 3- pirmi 3 begiai. Yra ABS.Turi SIPS komplektacija , kuri reiskia kad automobilis yra sustiprintas, saugesnis ir jeigu neklystu 250kg sunkesnis už iprasta modelį. Važiuoja labai minkštai.Sudeti USDM corneriai su mygtuku.Automobilis bus parduodamas be priekinio spliterio.

Pažedimų/defektų aprašymas (kėbulo, salono, kiti)

Dešinės pusės galinis sparnas turi rudeliu ir dešinės pusės po priekinėmis durimis (matosi nuotraukoje). Reikia pasikeisti termostata, bet iki pardavimo manau pats pakeisiu. Kapoto spynelė yra pasileidusi žemiau nei turi būti tai buna kartais is poros kartu tik užsidaro, bet pirkėjui bus viskas parodyta. Žieminės padangos uždėtos truputi didesnės, automobilis stovi aukščiau, bet susukus pilnai vaira liečia purvasargius, su galu viskas tvarkoj.

Aptarnavimo, remonto darbų aprašymas

Nuo pirkimo buvo pakeista važiuoklė naujomis dalimis. Variklis buvo perrinktas naujai, nes stovejes pries man perkant buvo apie 4 metus tai nelabai norėjo dirbti. Sudėtas labai minkstas odinis salonas, kuris buvo prižiūrėtas ir teptas specialiu odos tepalo,kuris neleidzia odai skylineti bei sukieteti,laidai šildymo pravesti su fiškėm į originalias mygtuku vietas tad norint pasijungti sildomas sedynes jums tereikės susirasti mygtukus,odinės vidaus duru apdailos. Tepalai tiek dėžės tiek variklio buvo keičiami vienu metu, aptarnavimai daryti kas 7-8 tukstančius kilometru.

Kiti aukcionai